Plus500
Direct online beleggen in bitcoins en meer... Meer info!
Met Plus500 handelt u in CFD's, waarbij uw kapitaal gevaar loopt

Bitcoins kopen met ideal

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in de aankoop van zogenaamde bitcoins. Deze elektronische munteenheid kan op verschillende manieren worden gekocht. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om er in te investeren door gebruik te maken van een platform als Plus 500, maar daar tegenover staat ook dat u ze gewoon kunt aankopen bij een financiële instelling die is gespecialiseerd in het verdelen van de elektronische munten. Bij deze laatste is het mogelijk om zelf aan te geven van welke betalingsmethode er gebruik wordt gemaakt. U kunt er voor kiezen om de bitcoins gewoon aan te kopen door middel van een bankoverschrijving, maar dan moet u rekening houden met een bepaalde verwerkingstijd. Interessanter is het echter om bitcoins te kopen met behulp van iDeal. Op die manier heeft u de munten meteen ter beschikking en ontloopt u het zogenaamde koersrisico.

Is bitcoins kopen met iDeal betrouwbaar?

Veel mensen vinden het ook vandaag de dag nog steeds een beetje vervelend om online betalingen te doen door middel van een directe betalingsmethode zoals iDeal. Eigenlijk is die angst nergens voor nodig, in tegendeel. Een investering in bitcoins doen door gebruik te maken van iDeal is bijzonder interessant. Eigenlijk zou deze betalingsmethode moeten gebruikt worden voor iedere vorm van geld beleggen omdat het investeerders de mogelijkheid biedt om meteen een bepaalde transactie uit te voeren zonder enig tijdsverlies. Daarnaast wordt deze betalingsmethode voor de aankoop van bitcoins tegenwoordig op grote schaal aangeboden waardoor u ook nog eens de verschillende aanbieders kunt vergelijken. Let wel, verschillende financiële instellingen die bitcoins te koop aanbieden hanteren een bepaalde kostprijs. Als u de kosten zo beperkt mogelijk wil houden is vergelijken dus zeker en vast geen overbodige luxe.

Goedkoop en veilig bitcoins kopen met iDeal

Indien u er voor kiest om gebruik te maken van iDeal als betalingsplatform om bitcoins aan te kopen, dan kunt u rekenen op diverse voordelen. Het is bijvoorbeeld zo dat iDeal wordt aanzien als een bijzonder veilige betalingsmethode. Daarnaast is al het betalingsverkeer bekend waardoor u steeds over een bewijs van uw investering beschikt. De aankoop van bitcoins door middel van iDeal loopt daarnaast via een beveiligde server waardoor het betaalverkeer op een uiterst veilige en efficiënte manier verloopt. Is dat het enige voordeel dat is verbonden aan het aankopen van bitcoins met behulp van iDeal? Absoluut niet. Door te betalen met iDeal beschikt u immers meteen over de aangekochte bitcoins waardoor u eigenlijk geen enkele rekening dient te houden met tussentijdse schommelingen in de koers van de bitcoin.