Plus500
Direct online beleggen in bitcoins en meer... Meer info!
Met Plus500 handelt u in CFD's, waarbij uw kapitaal gevaar loopt

Plus500

Indien u interesse heeft om te handelen in een digitale munt, dan is het vaak niet onverstandig om even goed naar de verschillende mogelijkheden te kijken. Het is namelijk niet zo dat u altijd verplicht bent om ze gewoon aan te kopen en op te slaan in een elektronische portefeuille. Veel mensen staan daar weigerachtig tegenover omdat er door de jaren heen reeds heel veel horrorverhalen over zijn verschenen. Het is bij een dergelijke portefeuille immers uitermate belangrijk om over een zo concreet mogelijke beveiliging te beschikken en dat is lang niet altijd het geval met alle mogelijke risico’s van dien. Er bestaat gelukkig nog een andere mogelijkheid om te handelen in digitale munten zoals de bitcoin en dat is door gebruik te maken van het platform van de online broker Plus500!. Bij Plus500 handelt u echter in CFD’s in plaats van in echte Bitcoins. Dit is alleen geschikt voor ervaren handelaren. Zo moet u dit niet zien als een investering, maar als rendement op kort termijn.

Voordelige en snelle transacties

Het platform dat de broker Plus500 aan haar handelaren aanbiedt biedt tal van verschillende interessante mogelijkheden. Bij een groot aantal brokers is het bijvoorbeeld zo dat er enige tijd zit tussen het doorvoeren van de transactie en de daadwerkelijke aankoop van (in dit geval) de bitcoin. Dat is gevaarlijk omdat u op deze manier rekening dient te houden met een koersverschil. De koers kan in tussentijd explosief dalen (wat positief is voor uw vooruitzichten), maar kan evengoed explosief stijgen waardoor u tegen een veel groter bedrag dient aan te kopen of waardoor de order gewoon niet wordt geplaatst. Om te beleggen in een volatiele belegging als de bitcoin of andere virtuele munteenheden is het dan ook uitermate belangrijk om gebruik te maken van een platform dat op een zo efficiƫnt mogelijke manier werkt. Daarnaast zult u er uiteraard ook voor willen zorgen dat de kosten zo beperkt mogelijk blijven en ook daar wordt in het geval van Plus500 absoluut voor gezorgd.

Demorekening Plus500

Heeft u nog nooit eerder gehandeld, maar wilt u wel graag handelen in virtuele munten? Wilt u echter niet meteen het risico lopen om uw geld te verliezen? Ook in dat geval is het platform van Plus500 beslist interessant te noemen. Handelaren kunnen bij Plus500 immers een demorekening aanvragen waarmee ze kunnen speculeren zonder echt geld te moeten storten. Op deze manier kunt u perfect de kneepjes van het beleggersvak leren en dat zonder het risico te lopen om geld te verliezen. Het spreekt voor zich dat u met een dergelijke demorekening echter ook geen winst kunt maken. Zowel de investeringen als de potentiĆ«le winsten zijn ten allen tijde fictief. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat het platform van Plus500 zowel alleen geschikt is voor ervaren handelaren. handelen met echt geld bij Plus500, is af te raden voor beginners. Handelen in CFD’s is enkel geschikt voor ervaren handelaren.


Aanmelden!