Plus500
Direct online beleggen in bitcoins en meer... Meer info!
Met Plus500 handelt u in CFD's, waarbij uw kapitaal gevaar loopt

Waar beleggen in bitcoins

De explosieve koersstijging die de bitcoin heeft gemaakt sinds haar lancering op de financiële markt heeft er voor gezorgd dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn geraakt in het beleggen in bitcoins. Een belegging heeft algemeen de reputatie alles behalve voor iedereen bestemd te zijn, echter de drempel van beleggen in bitcoins ligt eigenlijk vrij laag. In principe is het op twee verschillende manieren mogelijk om een stukje van uw kapitaal te investeren in bitcoins. U kunt gewoon eenvoudig bitcoins aankopen en ze opslaan in een soort van virtuele portefeuille of u kunt er voor kiezen om te investeren in bitcoins door gebruik te maken van een handelsplatform zoals die van Plus500. We vertellen u in dit artikel graag alles over beleggen in bitcoins.

Beleggen in bitcoins bij online financiële instellingen

De populariteit van de bitcoin heeft er voor gezorgd dat steeds meer financiële instellingen, in het bijzonder online banken er voor hebben gekozen om deze speciale, virtuele munteenheid aan te bieden. Beleggen in bitcoins is in principe niet zo moeilijk. Het kan daarbij ook op twee verschillende manieren gebeuren. Het is in eerste instantie bijvoorbeeld gewoon mogelijk om bitcoins aan te kopen en die op te slaan in een online portefeuille. Op die manier kunt u er steeds betalingen mee uitvoeren, maar geniet u eveneens van eventuele wijzigingen in de koers van de digitale munt. Zo slaat u twee vliegen in één klap en maakt u meteen ook kennis met de veelzijdigheid die de bitcoin met zich meebrengt. Wanneer u wenst te beleggen in bitcoins is het wel steeds belangrijk om te proberen uit te zoeken welke van de twee mogelijkheden voor u daadwerkelijk het interessantst zijn.

Beleggen in bitcoins met Plus500

Uiteraard is het gewoon aankopen van bitcoins een interessante manier om een stukje van uw kapitaal in deze digitale munteenheid te stoppen. Anderzijds is het zo dat er heel wat komt kijken bij het opslaan van dergelijke virtuele munten. U dient bijvoorbeeld sowieso te beschikken over een beveiligde online portefeuille om de munten in op te slaan. Daarnaast is het ook lang niet voor iedereen duidelijk hoe dit precies in z’n werk gaat waardoor er wel eens de nodige risico’s aan verbonden kunnen zijn. Interessanter is het dan om er bijvoorbeeld voor te kiezen om te  beleggen in bitcoins bij Plus500. Op die manier hoeft u geen online portefeuille aan te leggen en kunt u toch mee genieten van de koersstijgingen die de bitcoin doormaakt. Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige en efficiënte manier om te beleggen in bitcoins is het dan ook beslist een aanrader om even de mogelijkheden van het platform van Plus500 te bekijken.